Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
23.02.2020
ŠPERKY Z MINERÁLŮ JAKO DÁREK
Ženy milují dárky, neznám ženu, která by nechtěla být obdarována originálním šperkem. Univerzálním dárkem jsou šperky z přírodních minerálů. Každé zn... číst celé
13.12.2019
VÁNOČNÍ JARMARK
Od 16.12. 2019 do 23.12. 2019 se můžeme potkat na vánočním jarmarku v Karviné. číst celé
09.10.2019
NÁUŠNICE KLIPSY
Náušnice patří mezi šperky, kterým se ženy zkrášlují od malička. Jsou ale ženy, které nemají propíchnuté uši na klasické náušnice. Pro ně jsou ideální... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
26.07.2019
NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH 2017
Battle Of The Beadsmith je prestižní mezinárodní soutěž v šitém šperku, kterou pořádá Beadsmith - jeden z největších světových distributorů korálků a... číst celé
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - VÝSTAVA ŠPERKŮ
V loňském roce mě oslovila knihovna v Karviné, zda bych v jejich prostorách neuspořádala měsíční výstavu svých šperků. číst celé
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - MOTÝLCI PRO DEBRA ČR
Rok se sešel s rokem a my jsme se zapojily do další dobročinné akce. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Jsme na facebooku
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů
Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů e-shopu

 

  1. Společnost Jana Michalcová, se sídlem v Karviné IČ 74153340, zapsaná obchodním rejstříku vedeném Magistrát města Karviná, oddíl Obecní živnostenský úřad, Fryštátská 72/1, 733 24, Karviná - Fryštát, dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.
  2. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Janou Michalcovou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    2. Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@mijabijoux.cz
  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.mijabijoux.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek



    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH  2017
26.07.2019
NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH 2017
Battle Of The Beadsmith je prestižní mezinárodní soutěž v šitém šperku, kterou pořádá Beadsmith - jeden z největších světových distributorů korálků a... číst celé
NĚCO Z HISTORIE - VÝSTAVA ŠPERKŮ
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - VÝSTAVA ŠPERKŮ
V loňském roce mě oslovila knihovna v Karviné, zda bych v jejich prostorách neuspořádala měsíční výstavu svých šperků. číst celé
NĚCO Z HISTORIE - MOTÝLCI PRO DEBRA ČR
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - MOTÝLCI PRO DEBRA ČR
Rok se sešel s rokem a my jsme se zapojily do další dobročinné akce. číst celé
NĚCO Z HISTORIE - PROJEKT FOTOGRAFKY LUCIE BALDÉ
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - PROJEKT FOTOGRAFKY LUCIE BALDÉ
Jelikož dobročinnosti není nikdy dost, další rok jsme pokračovaly, tentokrát ve spolupráci s fotografkou Lucií Baldé a Koralky.cz. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Nejčtenější na blogu



Kde nás najdete

 

Bratr. Veverkových 2809
 
733 01 Karviná - Hranice 
Kontakty
Jana Michalcová
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz