Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 850 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
01.05.2021
NÁHRDELNÍK PRO CHARITATIVNÍ AUKCI
Před nějakou dobou oslovila Judr. Lucie Hrdá na Twitteru své sledující se žádostí o dárky a příspěvky do aukce pro charitativní akci na pomoc týraným ... číst celé
05.12.2020
DARUJEME ČESKÉ VÁNOCE
  Eshop Mijabijoux je od úplného počátku součástí úžasného projektu "Darujeme české vánoce".   Nádherná myšlenka na podporu českých výrobců a drob... číst celé
23.02.2020
ŠPERKY Z MINERÁLŮ JAKO DÁREK
Ženy milují dárky, neznám ženu, která by nechtěla být obdarována originálním šperkem. Univerzálním dárkem jsou šperky z přírodních minerálů. Každé zn... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
25.10.2020
ŠPERKY Z MINERÁLŮ
Přírodní kameny mají kromě své krásy i terapeutické a esoterické schopnosti. Při výběru šperků z minerálů si představíme jednotlivé kameny a šperky z ... číst celé
23.10.2020
ZDŮRAZNĚTE SVOJI JEDINEČNOST SE ŠPERKY Z MINERÁLŮ
Úžasné a vzrušující kouzlo přírodních kamenů. Seznamte se s nabídkou šperků ze zeleného avanturínu. číst celé
26.07.2019
NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH 2017
Battle Of The Beadsmith je prestižní mezinárodní soutěž v šitém šperku, kterou pořádá Beadsmith - jeden z největších světových distributorů korálků a... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit.

Jsme na Facebooku i Instagramu

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

ŠPERKY Z MINERÁLŮ
25.10.2020
ŠPERKY Z MINERÁLŮ
Přírodní kameny mají kromě své krásy i terapeutické a esoterické schopnosti. Při výběru šperků z minerálů si představíme jednotlivé kameny a šperky z ... číst celé
ZDŮRAZNĚTE SVOJI JEDINEČNOST SE ŠPERKY Z MINERÁLŮ
23.10.2020
ZDŮRAZNĚTE SVOJI JEDINEČNOST SE ŠPERKY Z MINERÁLŮ
Úžasné a vzrušující kouzlo přírodních kamenů. Seznamte se s nabídkou šperků ze zeleného avanturínu. číst celé
NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH  2017
26.07.2019
NĚCO Z HISTORIE – BATTLE OF THE BEADSMITH 2017
Battle Of The Beadsmith je prestižní mezinárodní soutěž v šitém šperku, kterou pořádá Beadsmith - jeden z největších světových distributorů korálků a... číst celé
NĚCO Z HISTORIE - VÝSTAVA ŠPERKŮ
23.07.2019
NĚCO Z HISTORIE - VÝSTAVA ŠPERKŮ
V loňském roce mě oslovila knihovna v Karviné, zda bych v jejich prostorách neuspořádala měsíční výstavu svých šperků. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.

 Partnerský eshop:

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz